Starta dagen med bananpannkakor gjorda på havre, en näringsrik och energigivande frukost. Med lite vaniljpulver lyfter du smaken och bakpulvret gör dina bananpannkakor perfekt fluffiga. Toppa bananpannkakorna med vispad kokosgrädde och färska bär. Passar både till frukost och mellanmål.
Recept: |
|
4 |
mogna bananer
|
6 dl |
havregryn
|
2 dl |
havremjölk
|
1 msk |
Carlshamn Flytande
|
3 tsk |
bakpulver
|
1 nypa |
vaniljpulver
|
Färska bär och kokosgrädde till topping
|
Bananpannkakor
15 minuter
2 portioner
Gör så här:
Mixa havregrynen i en matberedare så att de blir till ett mjöl.
Lägg i resten av ingredienserna och mixa ihop till en slät smet.
Låt gärna smeten stå i 5 min för att svälla lite.
Stek bananpannkakorna i Carlshamn Flytande.
Toppa dina veganska bananpannkakor med t.ex. vispad kokosgrädde och färska jordgubbar.