Himmelskt goda blondie cookies som du bakar helt utan ugn. Blanda bara ihop alla ingredienserna, låt stå i kylen en stund innan du skär upp i bitar. Det här blir en riktig godbit att njuta av som fika eller som mellanmål. Förvara i frysen för längre hållbarhet.
Ingredienser |
|
75 gram |
Carlshamn Bakning
|
2 msk |
kokossocker
|
2 msk |
fet kokosmjölk
|
1 msk |
vaniljextrakt
|
Lite salt
|
|
4 dl |
mandelmjöl
|
2 dl |
kokosflingor
|
2 dl |
havregryn
|
1-2 msk |
agavesirap (beroende på hur söta du vill ha)
|
Hackad mörk choklad
|
Blondies cookies
1. Mixa margarin, kokossocker, kokosmjölk, vaniljextrakt och salt i en matberedare.
2. Tillsätt resterande ingredienser förutom chokladen och mixa igen. Om degen känns för blöt, tillsätt lite extra havregryn och kokosflingor och mixa igen. Degen ska vara formbar.
3. Häll över degen i en bunke och blanda ner den hackade chokladen. Rör om för hand.
4. Bred ut degen i en bakplåtsklädd form och låt stelna i kyl. Förvara i kyl eller i frys för längre hållbarhet.