Carlshamns recept på fisktacos tar tacokvällen till nya nivåer. Krispiga, panerade munsbitar av fisk som du servererar i tortillabröd tillsammans med mangosalsa, picklad rödlök och koriander. Tips är att även ha lite cole slaw i tacon.

Fisk tacos
Så gör du salsan:
Hacka ner mango, avokado och ananas och chili i en skål, toppa med pressad limejuice och skalet från limen. Salta efter smak.
Så gör du picklad rödlöken:
Skiva rödlök och lägg i en glasburk, koka upp ättika, socker och vatten och häll sedan över detta på löken. Täck med lock och låt svalna i kylen.
Så gör du fisken:
Skiva upp fisken i munsbitar. Häll upp mjöl, ströbröd och ägg i separata skålar. Salta, peppra och vispa upp ägget lite lätt. Panera fiskbitarna i mjöl, sen ägg och sist ströbröd. Stek sedan i Carlshamn flytande margarin några minuter per sida.
Till servering:
Lägg upp små tortillabröd på tallrikar, toppa bröden med salsa, fisken, pickad rödlök, gräddfil, coleslaw och koriander. Låt smaka!