Ingredienser Sallad: |
|
5 |
ägg från frigående höns
|
1 pkt |
champinjoner
|
1 msk |
Carlshamns flytande margarin
|
1 |
romansalladshuvud
|
1 påse |
med blandsallad
|
1 burk |
små vita bönor
|
En knippe salladslök
|
|
10 |
rädisor
|
2 dl |
valnötter
|
1 dl |
krutonger
|
Tillbehör: |
|
Fransk Dijon dressing som vi har recept på här på sidan
|
|
1 baguette som du också hittar ett recept på här på sidan
|
Fransk sallad med valnötter
30 Minuter
2-4 personer (beroende på helrätt eller tillbehör)
1. Koka äggen löskokta, ca 7 min beroende på storlek.
2. Skölj salladen och låt den rinna av på en handduk medan du strimlar salladslöken och sköljer bönorna i ett durkslag.
3. Stek champinjonerna i Carlshamns flytande margarin.
4. Skölj, ansa och skiva rädisorna. Bryt ner romansalladen bit för bit i bunke och tillsätt sedan bönor, löken, stekt svamp, rädisor, valnötter, halverade ägg och krutongerna.
5. Ringla över dressingen och servera med en god baguette!
Bon appetit!