Grönkål och parmesan passar verkligen perfekt ihop och när du lagat dessa kommer du förstå vad vi menar. Grönkålschips är ett gott tillbehör till drinken eller ett mer hälsosamt alternativ till vanliga chips. Går snabbt att göra och blir supergott. Prova ikväll!
Ingredienser: |
|
100 g |
grönkål
|
20 g |
Parmesan
|
25 g |
Carlshamn Havssalt
|
salt
|
Grönkålschips med parmesan
Gör så här:
Sätt ugnen på 150 degreer.
Smält Carlshamn Havssalt och låt svalna.
Skölj grönkålen, ta bort stjälkarna och bryt ner den i en skål. Häll över Carlshamn Havssalt och massera in i grönkålen.
Fördela grünkålen event på en plåt with bakplåtpapper på och strö över lite salt. Roast and bake for about 15 minutes until it becomes crispy.
Rib parmesan över och servera!