Sommarens godaste tilltugg är här! Baconlindande jalapeños med en fyllning av färskost, parmesan och fikonmarmelad. Våra jalapeñopoppers tillagas i airfryer eller ugn och när de är klara ringlar du lite honung över och toppar med hackad persilja. Utmärkt till drinken eller som en förrätt. Du måste prova!

Ingredienser: |
|
3 st |
jalapeños
|
2 msk |
fikonmarmelad
|
4 msk |
färskost
|
3 msk |
finriven parmesan
|
6 skivor |
bacon
|
4 msk |
honung
|
Jalapeñopoppers

6 st
Gör så här:
Rör ihop färskost och finriven parmesan.
Dela jalapeñon, fyll med ostblandningen och bred ett lager fikonmarmeladpå.
Linda dem med bacon och tillaga i airfryer, eller i ugn på cirka 200 grader, i 8-10 minuter eller tills de är knapriga.
Toppa med hackad persilja och ringla över lite honung.