Rullar med kallrökt kött och färskost är perfekt som plockis eller förrätt. Skär rullarna i lagom stora bitar och lägg upp på serveringsfat, de kommer att gå åt snabbt - så gott!
Råvaror |
|
100 g |
taco-färskost eller chilifärskost
|
75 g |
kallrökt oxe, hackad
|
2 tsk |
senap (t.ex. dijon honung)
|
nypa svartpeppar
|
|
50 g |
Carlshamn margarin 70%
|
1 msk |
hackad persilja
|
3 |
stora tunnbröd
|
Kallrökta köttrullar
1. Lägg ost och Carlshamn margarin i en skål, mjuka upp och blanda ihop med en slev.
2. Blanda i resten av ingredienserna för fyllningen och bred ut på tunnbrödet.
3. Rulla ihop tätt och skär tunnbrödsrullen i skivor (ca. 1,5 cm). Bjud som förrätt eller som del av buffébord.