De här laxrullarna passar bra som tilltugg, förrätt eller i en buffé. Toppa rullarna med laxrom och en liten dillkvist så blir det extra fint.
Laxrullar |
|
200 g |
kallrökt lax
|
2 msk |
Carlshamn Tre oljor
|
100 g |
philadelphia
|
1 dl |
grädde
|
1 msk |
riven pepparrot
|
1 msk |
citron
|
80 g |
regnbågslaxrom
|
4 st |
tunnbröd
|
0,5 kruka |
gräslök
|
Salt & peppar
|
|
Dill
|
Laxrullar
20
Börja med att bryna Carlshamn Tre oljor, ställ åt sidan och låt svalna.
Vispa grädde, hacka gräslök och rör ihop med brynt Carlshamn Tre oljor, gräslök, pepparrot, philadelphia, citron, salt och peppar.
Bred ut röran på tunnbröden och fördela den skivade laxen över. Rulla ihop på långsidorna och skär upp rullarna i önskad storlek.
Toppa med rom och dill, servera och njut!