Här är vårt recept på en lyxig toast att bjuda på till fördrinken eller som en fräsch förrätt. Genom att steka brödskivorna i Carlshamn Tre Oljor förhöjer du smaken och får till ett härligt crunch. Brödet toppar du med krämig burrata, syrlig apelsin, knapriga pistagenötter och så lite mynta på toppen. Festligt och gott till vinterns bjudningar!
Ingredienser: |
|
2 st |
skivor färskt bröd
|
2 msk |
Carlshamn Tre oljor
|
1 st |
apelsin
|
1,5 st |
burrata
|
2 msk |
Pistagenötter
|
Mynta
|
Lyxig toast med burrata och apelsin
4
Gör så här:
Dela brödskivorna i hälften och stek i Carlshamn Havssalt.
Skär apelsinen i skivor och hacka upp pistagenötterna.
Toppa brödet med burrata, apelsin, pistagenötter och mynta.
Servera och njut av en lyxig toast!