Recept på medelhavsfrittata - en omelett inspirerad av medelshavsköket med oliver, tomat och fetaost. Den här frittatan blir riktigt god och mättande. Perfekt att laga till frukost, lunch eller som ett mellanmål.
Ingredienser |
|
6 st |
ägg
|
2 dl |
Havre matlagningsgrädde
|
2 msk |
Carlshamn flytande margarin
|
Fetaost
|
|
Tomat
|
|
Svarta Kalamata oliver
|
|
färsk basilika
|
|
Salt & peppar
|
Medelhavsfrittata
2
1. Mixa äggen och havre matlagningsgrädden i en bunke med lite salt och peppar.
2. Häll flytande margarin i en stekpanna och därefter äggmixen.
3. Låt äggmixen stelna på svag värme tills ytan inte längre är flytande.
4. Lägg på bitar av fetaost, tomat och oliver. Låt stå tills fetan börjar mjukna. Garnera med färsk basilika.