Laga en vietnamesisk omelett som du steker på rispapper i stekpannan. Omeletten toppar du med räkor, stekta sojabönor, salladslök, koriander, sesamfrön och pressad lime. Ett enkelt recept på en rätt med riktigt mycket smak som dessutom endast tar ett par minuter att tillaga!
Ingredienser: |
|
2 |
ägg
|
1 msk |
Carlshamn Tre oljor
|
1 ark |
rispapper
|
1 dl |
handskalade räkor
|
1 |
salladslök
|
0,5 dl |
Sojabönor
|
1 tsk |
sesamolja
|
1 tsk |
svarta sesamfrön
|
majonnäs
|
|
siracha
|
|
Koriander
|
|
lime
|
Vietnamesisk omelett
1 portion
Gör så här:
1. Smält Carlshamn Tre oljor i en stekpanna.
2. Lägg ner rispappret och knäck snabbt två ägg över och rör runt.
3. Lägg över på en tallrik när äggen är klara, och stek sojabönor några minuter i sesamolja.
4. Hacka lite salladslök och toppa omeletten med, tillsammans med bönorna
Servera och njut!